Ucha.se записа баскетболна загрявка с деца от Спортни таланти и Славия

Ucha.se записа баскетболна загрявка с деца от Спортни таланти и Славия
04-01-2021 14:53
Най-награждаваният образователен сайт в страната Ucha.se по заявка на Българска федерация по баскетбол и в съответствие с един от проектите на родната централа за популяризирането на играта заедно със световната федерация ФИБА публикуваха трето видео.

" target="_blank">Можете да гледате Упражнения за загряване в Ucha.se ТУК!

За разлика от първите две видеа, в които баскетболът и неговите правила бяха представени с анимации, този път млади баскетболисти и баскетболисти представят някои от упражненията, без които не може да мине нито една загрявка, без значение дали е преди тренировка, или преди мач.

Талантите Иван Соколов, Янислав Димитров, Ясен Яков, Данило Мочалов и Дамян Михайлов от Спортни таланти и Лили Танчева, Нели Николова, Елена Георгиева, Ели Недева и Катрин Радославова от Славия с треньори съответно Васил Христов (момчета) и Гергана Славчева-Симеонов (момичета) представя третото видео от поредицата за баскетболната игра на платформата Ucha.se.

Загрейте за баскетболна игра с нашите малки герои!

В края на септември миналата година беше публикувано " target="_blank">Първото баскетболно видео в Ucha.se, което запозна българските ученици с основните причини да практикуват популярната игра. През октомври в мрежата се завъртя и втората анимация за " target="_blank">Правилата на баскетболната игра.

Ucha.se e онлайн платформа с всички уроци за училище от 1. до 12. клас на разбираем и интересен език, а баскетболът е първият спорт, който ще бъде представен в нея. Очаква се чрез сайта на Уча.се и социалните мрежи на платформата баскетболните видеа да достигнат до над 900 000 регистрирани ученици, родители и учители, и още хиляди хора в страната.